Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Eton overhemden met de fijnste kwaliteit! Bekijk het aanbod: | DE HEEREN VAN RINSMA

Eton overhemden
Het verhaal van Eton begon in 1928, in het kleine dorpje Gånghester, Zweden. Het jonge paar, David en Annie Pettersson, had zowel een unieke oog voor hoge kwaliteit als echte vakmanschap en startte met het produceren van shirts. Al snel begon dit modemerk met het fabriceren van overhemden die bekend staan vanwege de uitstekende kwaliteit en speciale afwerking.

Inmiddels is Eton uitgegroeid tot een specialist op het gebied van overhemden. Wij zijn blij dat wij deze kwaliteitsoverhemden in onze collectie hebben. Bestel eenvoudig zo’n prettige dragende en modern overhemd van Eton online.


Eton overhemden voor de moderne man
Eton overhemden worden overal ter wereld verkocht. Wat begon als een kleine Zweedse kledingfabrikant is doorgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van overhemden en shirts.

Eton staat bekend als ’s werelds mooiste en beste overhemdenmaker. Het oog voor detail en perfectie is dit merk nooit verloren. U ziet dit terug in de fijne afwerking en het gebruik van de mooiste materialen. De visie van Eton is dat mode nooit één dag stilstaat en dat zij altijd de trends willen volgen. Wat vandaag in de mode is, kan morgen wel weer uit zijn. De collectie overhemden zijn gebaseerd op de kleuren van dit seizoen en zijn altijd vernieuwend.

Met een overhemd van Eton bent u altijd stijlvol en chique gekleed. U vindt de overhemden van Eton in onze Fashion Factory in Gorredijk en in onze webshop. Past u wel op? Heeft u eenmaal een overhemd van Eton gedragen, dan wilt vaak niks anders meer…..

Bekijk van dit merk:
Eton Overhemden

Bekijk meer overhemden

Eton