Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Denham | Online shoppen bij Rinsma Fashion | DE HEEREN VAN RINSMA

Denham is een Nederlands jeanslabel gestart door een Engelsman Jason Denham in het jaar 2008. Jason Denham is een internationaal gerespecteerde jeansmaker die bekend staat om zijn veelzijdige kwaliteitscollectie. Denham jeans worden ontworpen door Jason Denham zelf en bestaan uit een mix van modernisme, traditie en innovatie. Dit merk heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien tot een waar modehuis voor denim.

De Denham collectie kan in onze Fashion Factory, maar ook online besteld worden. Bekende Denham modelen zijn: Cutter’, ‘Dart’, ‘Taper' en ‘Tailor’.


Jeanmaker. Nieuw, fris en onmiskenbare jeans! De productie van Denham jeans gebeurt in Japan en Italië. Het merk heeft als logo een schaar. De schaar staat voor het ontstaan van Denham.

Uniek ontwerp
Slechts een half dozijn creatievelingen is werkzaam bij Denham maar met een gezamenlijke ervaring van meer dan een halve eeuw ontwerpt Denham aansprekende jeans voor elke man! Dit merk staat nooit stil en wil zich continue blijven ontwikkelen. De focus van Denham ligt desondanks altijd op kwaliteit, afwerking en uitvoering. Voor dit merk zit de waarde in de details van een jeans.

Denham in onze webshop
Denham is enorm populair en een echt fashionitem voor elke moderne man. De Heeren van Rinsma heeft een ruime collectie broeken van Denham in de webshop. Bestel uw broek vóór 20:00 uur en ontvang hem de volgende dag al in huis. De collectie Denham broeken bestaat onder andere uit: jeans, slimfit broeken, skinny jeans en 5 pocket broeken.


Bekijk van dit merk ook:
Denham Broeken
Denham Jeans
Denham T-shirts en polo's
Denham Overhemden
Denham Jassen en jacks
Denham Truien

Denham