Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Hugo Boss Orange nieuwste collectie. Bestel eenvoudig online! | DE HEEREN VAN RINSMA

Hugo Boss is een merk met traditie en overal ter wereld zijn er liefhebbers van dit prestigieuze label. Eén daarvan is Hugo Boss Orange. Deze lijn is gericht op vrijetijdskleding en heeft een casual uitstraling. De Heeren van Rinsma is first-supplier van Hugo Boss Orange wat betekent dat wij altijd de nieuwste collectie in huis hebben. Felle kleuren en unieke materialen staan voorop in onze Hugo Boss Orange collectie. Laat zien wie u bent met Hugo Boss Orange!

Collectie Hugo Boss
Naast de Hugo Boss Orange collectie heeft de Heeren van Rinsma ook de Boss Black collectie en de Hugo Boss collectie.

Boss Orange: Voor de stijlvolle man
Hugo Boss Orange is gelanceerd in 1999 en ontstaan vanuit de wens om stijlvolle casual vrijetijdskleding te ontwerpen. Dit exclusieve merk is zowel in onze Fashion Factory als online verkrijgbaar bij De Heeren van Rinsma. De grootste collectie Boss Orange van Noord-Nederland vindt u in Gorredijk.

Hugo Boss Orange heeft een collectie die geschikt is voor iedere gelegenheid en voor elke man van 18 tot 88 jaar. Via onze webshop is herenkleding van Hugo Boss Orange te bestellen. Vóór 20:00 uur besteld, is morgen al in huis! Veilig en vertrouwd online shoppen bij De Heeren van Rinsma. Of kom langs bij onze winkel in Gorredijk.

De Heeren van Rinsma is:

  • Eerlijk kledingadvies
  • Gratis wifi en verse koffie
  • Meer dan 50 herenkledingmerken in huis
  • Gastvrij ontvangst voor elke man
  • Ware beleving in de Fashion Factory
  • Puur vakmanschap

Bekijk ook van dit merk:
Boss Orange Broeken
Boss Orange Truien
Boss Orange Vesten

 

Hugo Boss Orange