Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Blue industry voor de stijlvolle en nette heer! Musthave. | DE HEEREN VAN RINSMA

Het Nederlandse merk Blue Industry is een snel populair geworden merk dat inspeelt op de nieuwste mode-ontwikkelingen. U vindt in onze Blue Industry collectie de meest stijlvolle colberst en shirts. Dit merk is trendy en speciaal gericht op de moderne en eigentijdse man. Fris, hip en trendy zo mogen wij Blue Industry wel omschrijven.

Scoor nu uw Blue Industry colbert of shirt in onze webshop!

Blue Industry collectie
Blue Industry is een stijlvol Nederlands herenlabel dat inmiddels razend populair is geworden. De Heeren van Rinsma heeft een eigentijdse collectie geselecteerd waarbij de artikelen altijd een goede pasvorm hebben. Blue industry heeft zijn naam gevestigd door de stijlvolle afwerking van haar producten en optimale kwaliteit.

Verkrijgbaar in Gorredijk
Blue Industry is naast in steden zoals Amsterdam, Antwerpen, Berlijn en Toronto ook verkrijgbaar in Gorredijk! Vind uw Blue Industry colbert of shirt in onze webshop of Fashion Factory. Een colbert of shirt van Blue Industry valt goed te combineren met bijvoorbeeld een pantalon van Born With Appetite of een jeans van Amsterdams Blauw.

Webshop bestelling
Heeft u uw favoriete artikel gevonden? Reken hem eenvoudig én veilig af in onze webshop. De bestelling wordt vervolgens met DHL verstuurd naar uw thuisadres of een andere op te geven adres. Blue Industry bestelt u zonder risico bij De Heeren van Rinsma.

Bekijk van dit merk:
Blue Industry Overhemden
Blue Industry Truien en vesten
Blue Industry Colberts

Wie Rinsma kent koopt elders niet. Wie elders koopt, kent Rinsma niet.

Blue Industry