• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Barbour authentieke outdoorkleding voor heren! | DE HEEREN VAN RINSMA

J. Barbour and Sons Ltd., ook wel Barbour genoemd is een van oorsprong Brits kledinglabel dat is opgericht door de heer John Barbour. In 1894 richtte hij zijn bedrijf, dat gespecialiseerd werd in water- en winddichte waxjassen, op in South Shields. Barbour staat bekend om haar outdoorkleding en heeft een passie voor het buitenleven.

Dit merk heeft liefhebbers van over de hele wereld vanwege de kwalitiatief hoogwaardige outdoorkleding. Maak kennis met Barbour bij De Heeren van Rinsma.

Barbour is een Engelse familiebedrijf dat inmiddels wordt geleidt door de 5e generatie. Dit kledinglabel heeft een scherpe oog voor detail en hecht waarde aan een speciale afwerking. Alle kleding van Barbour wordt duurzaam geproduceerd en gaat jaren mee. Wat is begonnen met het produceren van waxkleding is doorgegroeid naar een echte specialist op het gebied van sportieve buitenkleding.

Verkrijgbaar bij De Heeren van Rinsma
Barbour is sinds kort verkrijgbaar bij De Heeren van Rinsma. Zowel online als in onze Fashion Factory kunt u dit prachtige kledingmerk tegenkomen. Heeft u uw favoriete barbour artikel gevonden? U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van uw nieuwe aankoop.

 

Bekijk van dit merk:
Barbour Truien en vesten
Barbour Overhemden
Barbour Colberts

Barbour kleding