Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Trouwen in 2020: trends en inspiratie

Header_Rinsma_SEOpagina

Ga jij trouwen in 2020? Gefeliciteerd! Ontdek hier de trends in trouwen voor 2020. Je vindt jouw trouwpak gegarandeerd bij Modeplein Rinsma. Kijk op onze site of kom langs in onze winkel in Gorredijk voor professionele hulp en advies.

Kleuren: van eucalyptus tot pastelroze

De meest opvallende trend van 2020 is de diversiteit aan kleuren. Was in 2019 petrolgroen nog dé kleur om in gezien te worden, 2020 kenmerkt zich door andere groentinten zoals eucalyptus. En wat denk je van roodtinten zoals pastelroze of donkerrood? Laat je door ons adviseren welke kleur het beste bij je past. 

petrol_01
petrol_02

Ruitjes en printjes

Kies het trouwpak waarin jij je geweldig voelt. Eerdere jaren waren veel driedelige trouwpakken altijd in één kleur. In 2020 mag je losgaan. Combineer eindeloos met kleuren, motieven en accessoires. Ruitjesmotieven in combinatie met bruintinten zorgen voor een vintage look. Gebruik dus die sepia fotofilter voor je trouwfoto’s om je weer even in de sixties te wanen. Wil je wel de klassieke look maar met een kleine uitspatting? Ga dan voor de details in je gilet of zelfs je stropdas. Draag onder je pak een stijlvol geruit gilet van Berwich of kies voor luxe gilets van Cavallaro.

Bekijk het inspiratiemagazine >>

combineerkleuren_01
combineerkleuren_02

Luxe materialen: linnen en wol

Jouw trouwdag is dé dag waarop je mag uitpakken. Kies voor een pak dat je oogverblindend staat en waarin jij je heerlijk voelt. Een trouwpak mag nét even wat luxer en unieker zijn dan een ander pak. De trouwpakken van Wilvorst en Dutch Dandies zijn deels van wol. Ook zijn er trouwpakken van wol en linnen en trouwpakken van wol en mohair. Laat jouw trouwpak op maat maken bij ons. Onze coupeuses zorgen er snel en vakkundig voor dat jouw wollen trouwpak perfect past.

Wilvorst_trouwpak2
DutchDandies_trouwpak2

Mix & Match

Trouwpakken zijn altijd driedelig, wat kansen biedt om je overhemd, gilet en colbert te combineren met verschillende dessins. Je kunt zelfs kiezen voor een motief in je stropdas. Laat je door ons adviseren welke combinaties het beste bij jou passen.

Vragen over trouwpakken

Ben jij helemaal geïnspireerd of heb je vragen over trouwpakken? Kom dan snel langs bij ons in de winkel of maak hieronder een afspraak! Dan kunnen wij rustig jouw wensen doornemen. Neem gerust je vrienden en familie met je mee!  

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld