• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
collage trouwen pagina

Trouwarrangement voor de heer

Een trouwpak kies je niet zomaar. Een trouwpak moet voldoen aan al jouw eisen en wensen. We nemen ruim de tijd voor je en gaan opzoek naar een perfect trouwkostuum. Met onze vakkennis hebben wij in een mum van tijd een trouwpak voor je gevonden die ervoor zorgt dat je deze dag nooit meer zult vergeten. Hebben je vader, broer/broertje of opa ook nog kleding voor je grote dag nodig? Ook hier kunnen we kleding voor uitzoeken dat matcht met jouw trouwpak.

Voor het gemak hebben wij alles onder één dak. Je hoeft niet ergens anders te zoeken. De Fashion Professionals kijken samen met jou naar schoenen en accessoires zodat je van top tot teen, compleet de deur uitgaat!

Eigen vakkundige coupeuses in huis
Moet er iets vermaakt worden? Geen enkel probleem! Onze coupeuses staan graag voor je klaar om je trouwpak tot in de puntjes perfect te maken. Zij vermaken het met alle aandacht en liefde voor jou!

Jouw droom trouwpak zit er zeker tussen!
Ons aanbod trouwpakken bestaat een exclusieve collectie trouwkleding met merken zoals Immediate, Tziacco en Wilvorst. Naast de collectie trouwpakken kun je ook een trouwpak op maat laten maken.

Of het nu gaat om een tweedelig of driedelig trouwkostuum bij DE HEEREN VAN RINSMA ben je aan het juiste adres!


Bekijk hier de trouwkleding >


Gelegenheidskleding

Plan hier je afspraak

Plan je trouwarrangement in door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen contact met je op voor het maken van de afspraak. Kies in alle rust met de hele familie en vrienden onder het genot van een hapje & een drankje je trouwpak.

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld
5K9J9943
Sfeer