• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
Trouw- en maatpakken optie 2

Pak op maat

Jij weet als geen ander, dat een goed maatpak het verschil maakt. Het maakt jou de man die je wilt uitstralen. Heb je een pak nodig voor het werk of een belangrijke afspraak. Een kostuum voor een bijzondere gelegenheid, een smoking of stap jij in het huwelijksbootje? Bij DE HEEREN VAN RINSMA weten we er raad mee. Pasvorm, kleur, materiaal, fournituren, het zijn de finesses die jouw maatpak ook écht jouw maatpak maken.

Trouwpakken

Een trouwpak kies je niet zomaar. Een trouwpak moet voldoen aan al jouw eisen en wensen. We nemen ruim de tijd voor je en gaan opzoek naar een perfect trouwkostuum. Daarnaast kijken we ook naar de schoenen en accessoires zodat je compleet de deur uit kunt gaan! Moeten je vader, broer/broertje of opa ook nog gekleed worden? Ook hier kunnen we bijpassende kleding uitzoeken dat matcht met jouw trouwpak.

Ons aanbod trouwpakken bestaat een exclusieve collectie trouwkleding met merken zoals Immediate, Tziacco en Wilvorst. Naast de collectie trouwpakken kun je ook een trouwpak op maat laten maken. Of het nu gaat om een tweedelig of driedelig trouwkostuum bij DE HEEREN VAN RINSMA ben je aan het juiste adres!

Bekijk hier de trouwkleding

Gelegenheidskleding

Een afspraak maken?

Om in alle rust je wensen en maten te kunnen doornemen, plannen we graag een afspraak. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van de afspraak. Pak je moment, tot snel bij DE HEEREN VAN RINSMA!

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld
5K9J9943