• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

Stapelkorting tot 40%

Stapelkorting tot 40%

Vanaf maandag 7 januari
Bij DE HEEREN VAN RINSMA is er stapelkorting. Hoe meer stuks, hoe meer korting. Bij 3 stuks of meer zelfs 40% korting op allemaal. Online geldt 20% korting. Shop SALE >

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

De gehele SALE periode
Zuurdesem stokbrood met coburgerham, mozzarella, cranberry compote, balsamicostroop en pistache nootjes + een soep naar keuze voor €7,50. Yummy!

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 10 maart | 12.00 - 17.00 uur
Ook deze dag kun je op het RINSMA MODEPLEIN gezellig winkelen. Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit!

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. Met een lekker hapje en een drankje in DE KEUKEN VAN RINSMA en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkel.

Goed geknipt

Goed geknipt

Iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen
Maak je nieuwe outfit compleet. De huisbarbier van DE HEEREN VAN RINSMA is ieder weekend aanwezig om je te voorzien van een fris kapsel. Plan hier een afspraak >