• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

SALE | 35% korting

SALE | 35% korting

Vanaf zondag 7 januari
HEREN | De gehele wintercollectie shop je nu met 35% korting. In de winkel shop je uiteraard met de gastvrijheid en gezelligheid die je van ons gewend bent! Geen tijd? Online geldt de korting ook! Shop SALE online > 

SALE deal Grand Fashion Café

SALE deal Grand Fashion Café

De gehele SALE periode
Speciaal voor de sale hebben wij bij het GRAND FASHION CAFE een lekkere sale deal voor jou geselecteerd. Tomatensoep, een focaccia gevuld met pulled chicken en kaas & een glas verse jus d'orange voor €7,50. Dat wordt smullen!

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. We maken het je graag gemakkelijk: een lekker hapje, drankje of speciaal op vrijdag een heerlijk gerecht buiten de kaart, in het GRAND FASHION CAFE en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkels.

Goed geknipt

Goed geknipt

Iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen
Maak je nieuwe outfit compleet. De huisbarbier van DE HEEREN VAN RINSMA is ieder weekend aanwezig om je te voorzien van een fris kapsel. Plan hier gemakkelijk een afspraak >