• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

Extra koopavond

Extra koopavond

Dinsdag 17 juli tot 21.00 uur
Gorredijk organiseert met de Turfvaartdagen een extra koopavond met Avondmarkt. Tijdens de markt en de intocht van de boten treden ook shantykoren op.

Koopavond Special

Koopavond Special

Dinsdag 17 juli
DE KEUKEN VAN RINSMA heeft voor de extra koopavond een speciale daghap: een zomerse pasta met kip, gegrilde groenten en rucola voor €8,50. Dat wordt smullen!

Terrasje pakken

Terrasje pakken

Bij mooi weer is het buitenterras bij DE HEEREN VAN RINSMA geopend. Wij maken het extra gezellig met een drankje en passende muziek. Van harte welkom!

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

De gehele SALE periode
DE KEUKEN VAN RINSMA heeft iets lekkers tijdens de SALE: een broodje warme beenham met honingmosterd saus & een glas verse jus d'orange voor €7,50. Yummy!

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. Met een lekker hapje en een drankje in DE KEUKEN VAN RINSMA en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkel.