• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

Gekleed voor het feest event

Gekleed voor het feest event

Zaterdag 23 en koopzondag 24 maart
Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast? Wij zullen ervoor zorgen dat je helemaal het heertje bent. Trouw aan je eigen smaak! Plan hier je afspraak voor het beste advies >

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 24 maart | 12.00 - 17.00 uur
Deze dag is RINSMA MODEPLEIN ook geopend. Het hele weekend staat in het teken van bijzondere gelegenheden. Onze Fashion Professionals staan graag voor je klaar.

Win een huwelijksreis t.w.v. €1.000

Win een huwelijksreis t.w.v. €1.000

De actie loopt tot maandag 1 april
Slaag voor een trouwpak bij DE HEEREN VAN RINSMA en maak kans op een huwelijksreis t.w.v. €1000,-. Tip: vaders, broers en vrienden mogen ook meespelen. Lees hier meer >

Gratis knipbeurt bij je trouwpak

Gratis knipbeurt bij je trouwpak

B.a.v. jouw trouwpak ontvang je een gratis knipbeurt van onze huisbarbier! Deze kun je inplannen op ieder gewenst moment. Tot in de puntjes verzorgd voor de grote dag!

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 14 april | 12.00 - 17.00 uur
Kom gezellig winkelen op zondag! Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA of een lekkere kop koffie om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit!