• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour
A.S. ZONDAG 24 NOV KOOPZONDAG | van 12.00 - 17.00 uur van harte welkom!

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

Win Win Win

Win Win Win

Tot en met koopzondag 24 november
Maak kans op een offroad cursus. Uiteraard kleden wij je voor deze dag in de stijl die daarbij hoort. Met iedere aankoop bij DE HEEREN VAN RINSMA, vanaf €250,- in de winkel, speel je al mee!

Kleed je als Peaky Blinder

Kleed je als Peaky Blinder

Tot en met koopzondag 24 november
Genoten van alle lekkernijen in de winkel? Wij geven je graag de looks van Thomas Shelby. Zo neem je de tradities van Groot Brittannië mee.

Classic songs from Great Britain

Classic songs from Great Britain

Elke zaterdag en zondag in november
The Beatles, Rolling Stones, de Britse Folk en het herkenbare geluid van de doedelzakken. Live ten gehore gebracht vanaf de traditionele langspeelplaat op twee klassieke Thorens draaitafels.
 

Win een weekendje weg!

Win een weekendje weg!

Tot en met zondag 24 november
Maak kans op een weekendje weg naar Glasgow, de grootste stad van Schotland! Bij aankoop vanaf €200,- in de winkel bij zowel ZIJ VAN RINSMA als DE HEEREN VAN RINSMA maak je kans.

Scotland suits you!

Scotland suits you!

Tot en met zondag 24 november
Start het winterseizoen bij RINSMA MODEPLEIN. In de winkel winterse sferen en Schotse gezelligheid. Mooie aanbiedingen én bijzondere events. Waarom je niet thuis kunt blijven? Lees meer >