• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

3 weken winters voordeel

3 weken winters voordeel

Tot en met zaterdag 24 november
Start het winterseizoen bij RINSMA MODEPLEIN. Winterse sferen in de winkel, mooie aanbiedingen én bijzondere events. We trakteren op appeltaart bij de koffie. Lees meer >

Member cheques cadeau

Member cheques cadeau

Exclusief voor RINSMA members; de membercheques. 25 euro cadeau bij besteding vanaf 80 euro. Je krijgt naast korting bij RINSMA, ook korting op Steenwijk Schoenen en Qulotte. Vergeet je ze niet mee te nemen?

Bekijk de aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen

Drie weken lang, t/m zaterdag 24 november, hebben we heel wat mooie aanbiedingen. Zoveel variatie aan stijlen die jouw winter mooi maken! Bekijk hier alle aanbiedingen >

Appeltaart traktatie

Appeltaart traktatie

Tot en met zaterdag 24 november
Tijdens de winterse novemberweken trakteren wij op een heerlijk stuk appeltaart bij de koffie. Genieten tussen het shoppen door van de winterse sferen in de winkel!  

Men only

Men only

Zaterdag 24 november
Deze dagen hebben wij speciaal voor jullie mannen georganiseerd. Van spijkerslaan, barbier, bieren, muziek en wild van de Black Bastard ; wat mannen willen!