• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

Outlet Sale (nieuwe locatie!)

Outlet Sale (nieuwe locatie!)

Dinsdag 28 mei t/m zaterdag 1 juni M.U.V. HEMELVAARTSDAG
Aan De Kromten 12 in Gorredijk kun je 4 dagen lang restanten mode en schoenen van vorig jaar voor dames & heren vinden met 70% korting. Bekijk hier meer info >

Pinksteren gesloten

Pinksteren gesloten

Zondag 9 en maandag 10 juni
Met Pinksteren zijn onze medewerkers vrij en is het RINSMA MODEPLEIN deze dagen gesloten. Dinsdag 11 juni staan wij weer voor je klaar van 9.30 - 18.00 uur.

Terrasje pakken

Terrasje pakken

Bij mooi weer is het buitenterras bij DE HEEREN VAN RINSMA geopend. Wij maken het extra gezellig met een drankje en passende muziek. Van harte welkom!

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. Met een lekker hapje en een drankje in DE KEUKEN VAN RINSMA en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkel.

Goed geknipt

Goed geknipt

Iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen
Maak je nieuwe outfit compleet. De huisbarbier van DE HEEREN VAN RINSMA is ieder weekend aanwezig om je te voorzien van een fris kapsel. Plan hier een afspraak >