Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Set dameskleding | Shop Online | ZIJ VAN RINSMA

Maya Junger, geboren en getogen in Duitsland, woonde 10 jaar in London, waar ze werkzaam was als internationaal bedrijfsjurist. In 1998 keerde ze terug naar haar roots in de mode-industrie in München. Haar wens om een eigen merk te creëren, leidde in 2008 tot de lancering van het modelabel Set. Set combineert moeiteloos een modern ontwerp met een stoere uitstraling.

Set is een dynamisch merk met wereldse invloeden. Vrouwen die houden van een geraffineerde pasvorm en luxueuze stoffen vinden Set geweldig. De zelfverzekerde vrouw houdt van trends en Set biedt kleding met stijl. Set Clothing is trendy en verkrijgbaar bij Rinsma Modeplein.

Wanneer u de modieuze kleding van Set in huis heeft gehaald weet u dat het om topkwaliteit gaat. Set heeft een breed assortiment en staat bekend om de trendy kleurtinten en elegante kledingstukken. Comfort is een kernwoord waar veel aandacht aan wordt besteed. Dit is terug te zien in het materiaalgebruik en te voelen wanneer het gedragen wordt.

De nieuwste collecties bestaan uit veel nette artikelen zoals blazers en blouses. Deze zijn afgestemd op de huidige trends en door de perfecte afwerking vindt u het geweldig om in de Set dameskleding te stralen.

Set online bestellen
Via de webshop is de dameskleding van Set te bestellen. Op werkdagen vòòr 20:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis met DHL. Online bestellen bij Rinsma Modeplein is makkelijk en veilig. Het pakketje laten bezorgen op een ander adres? Geen probleem. In het bestelproces kan een ander afleveradres worden aangegeven.

Set