Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Samsoe & Samsoe | Online shoppen bij Rinsma Fashion | ZIJ VAN RINSMA

Het merk Samsøe & Samsøe bestaat sinds 1993 en is opgericht in Copenhagen door de broers Klaus & Preben Samsøe, inmiddels is dit overgenomen door twee andere heren. Zij laten zich vooral inspireren door dessins die gebaseerd zijn op unieke en herkenbare Scandinavische producten. Wat je hierin vooral terugvind is vrijheid en eenvoud, met raw details met jeans. De kleuren, de details en de grafische prints van Samsøe & Samsøe zijn vaak herkenbaar.

Op verschillende plaatsen in Nederland vestigen zich nu winkels. Hierin laten zij het kenmerkende Scandinavische minimalisme duidelijk naar voren komen. Dit gecombineerd met pure ontwerpen, inspelend op de trends, geeft een prachtige collectie.

Samsøe & Samsøe
Vier jaar geleden begon Samsoe & Samsoe in de Benelux. Recent zijn er in Amsterdam en Antwerpen twee prachtige showrooms geopend.

Iedere keer een prachtige nieuwe collectie met basic items die voor verschillende gelegenheden bijzonder goed tot hun recht komen. Samsøe & Samsøe dragen een breed assortiment uit. Veel basic items die je in alle seizoenen kunt dragen met een mooi accessoire of grof gebreid vest om de outfit af te maken.

Bekijk van dit merk:
Samsoe & Samsoe Blazers & Gilets
Samsoe & Samsoe Blouses en tunieken
Samsoe & Samsoe Broeken
Samsoe & Samsoe Jeans
Samsoe & Samsoe Jurken
Samsoe & Samsoe Rokken
Samsoe & Samsoe Shirts & Tops
Samsoe & Samsoe Truien
Samsoe & Samsoe Vesten

Samsøe & Samsøe