Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Minimalistisch Humanoid Nu Online Shoppen | ZIJ VAN RINSMA

Het Nederlandse label Humanoid is in 1981 opgericht door Sandra Harmsen en Hans Boelens. ‘Humanoid just happened’ aldus Sandra en Hans. Humanoid staat voor bijzondere, stijlvolle, maar vooral tijdloze en makkelijk draagbare mode. De kleuren, stoffen en de bijzondere details maken het label uniek. Door de jaren heen heeft Humanoid altijd haar eigen identiteit behouden.

Wilt u een artikel van Humanoid online bestellen? Dit is alleen mogelijk door rechtstreeks contact met ons op te nemen, je kunt mailen naar: webshop@rinsmafashion.nl.

Humanoid kleding heeft mooie dameskleding van topkwaliteit, mooie kleursamenstellingen en een perfecte pasvorm. Humanoid heeft, T-shirts, Vesten, Truien en andere dameskleren. Bij Rinsma Modeplein is Humonaid te vinden in de Loft, de 2e verdieping. Onze stylisten adviseren u graag. Voor inspiratie bekijk ook de looks.

Zachte en luchtige materialen, het minimalistische gevoel en een kleurenpallet dat oneindig gecombineerd kan worden, dat zijn de kenmerken van een 'Humanoid'.

Humanoid kunt u ook shoppen in de winkel in de Loft, de 2e verdieping, waar nog meer hoogwaardige topmerken en het beautyplein te vinden zijn.
 

Bekijk ook van dit merk:
Humanoid Blouses en tunieken
Humanoid Broeken
Humanoid Jurken
Humanoid Shirts & Tops
Humanoid Truien
Humanoid Vesten

Humanoid online bestellen