• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Bruidsmoederkleding online bestellen | ZIJ VAN RINSMA

Als bruidsmoeder wilt u natuurlijk een fantastische dag voor uw zoon of dochter, maar u wilt ook goed voor de dag komen en zich prettig voelen in prachtige kleding. Rinsma Modeplein heeft prachtige bruidsmoederkleding in haar collectie. Met een grote verscheidenheid van topmerken, kleuren en maten vindt u altijd bruidsmoedermode die bij u en bij het echtpaar past. Bekijk online alle merken met gelegenheidskleding of bezoek de speciaal hiervoor ingerichte 'loft' in de winkel, waar u nog veel meer gelegenheidsmode vindt.

Reserveer voor het beste, persoonlijke advies het gala-arrangement!U vindt bij Rinsma Modeplein het grootste aanbod gelegenheidskleding van Nederland. Via de webshop is de gelegenheidskleding makkelijk te bestellen. Op werkdagen vòòr 21:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis met PostNL. Online bestellen bij Rinsma Modeplein is makkelijk en veilig. Het pakketje laten bezorgen op een ander adres? Geen probleem. In het bestelproces kan een ander afleveradres worden aangegeven.

De gelegenheidskleding kunt u ook shoppen in de winkel in de Loft, de 2e verdieping, waar nog meer hoogwaardige topmerken en het beautyplein te vinden zijn.
 

In ons assortiment zit onder andere bruidsmoederkleding van Vera Mont, bruidsmoederkleding van Joseph Ribkoff en bruidsmoederkleding van Frank Lyman.

Meer informatie over bruidsmoeders of bruidsmoederkleding vindt u hier.

 

Bruidsmoederkleding