• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Galajurken

Gelegenheidskleding party

Heb je binnenkort een gala? Dan hoort daar die ene speciale galajurk bij! ZIJ VAN RINSMA heeft veel verschillende typen galajurken, zodat voor iedere vrouw die speciale galajurk te krijgen is.

Onze fashion professionals van de afdeling kunnen je een goed advies geven over de verschillende galajurken die wij binnen onze collectie hebben. Samen met jou kunnen wij de galajurk uitzoeken voor die bijzondere avond. Je krijgt dan een uitstekend advies over welke galajurken het beste bij jou zou passen, zodat je kunt stralen op het feest.

Ben je benieuwd wat de huidige collectie is van galajurken? Kom dan eens langs bij ZIJ VAN RINSMA in Gorredijk! Wij helpen je graag om de galajurk te vinden die volledig aansluit bij jouw wensen. 

ZIJ VAN RINSMA in Gorredijk is de grootste vrouwenmodezaak van Noord-Nederland. Je kunt er genieten van de nieuwste damesmode en onze deskundig opgeleide fashion professionals helpen je graag. De koffie staat altijd klaar! Je bent van harte uitgenodigd om te komen shoppen bij ZIJ VAN RINSMA. Reserveer voor het beste, persoonlijke advies het gala-arrangement!

Shop galajurken >