Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Maison Scotch blouses online bestellen | ZIJ VAN RINSMA

De blouses van Maison Scotch zijn stoer en erg gevarieerd. Artikelen worden het hele jaar door geleverd bestaande uit verschillende trends en kleurtinten. Bij Rinsma Modeplein vindt u dus het hele jaar door de nieuwste artikelen van Maison Scotch. Van stoere bikerjasjes tot versierde T-shirts en van semi-transparante blouses tot gedessineerde broeken.

Maison Scotch is een succesvol merk van Nederlandse bodem: een jong merk met stoere, vrouwelijke kenmerken. De collectie bevat veel Franse invloeden - vandaar de Franse naam. Maison Scotch is het zusje van Scotch & Soda, dat in 1985 werd opgericht. De streetwear kleding heeft tegelijkertijd een klassieke, maar vintage look. Opvallend is de goede afwerking en mooie details: mooie prints, prachtige dessins en applicaties als metalen studs. Maison Scotch geeft dat leuke extraatje: een mooie bijpassende broche of ketting bij een shirt, of een mooie top voor onder een off-shoulder shirt.

De nieuwe collectie van Maison Scotch is geïnspireerd op invloeden van over de hele wereld. Vervaagde tinten worden moeiteloos gecombineerd met felle kleuren. De nieuwste collectie bestaat uit Maison Scotch blazers, Maison Scotch broeken, Maison Scotch shirts, Maison Scotch truien en Maison Scotch vesten. Kortom: een fantastisch merk om uw kledingkast mee te vullen! Combineer er op los met Maison Scotch. Bekijk de hele collectie van Maison Scotch.

Maison Scotch blouse