• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Mariella, Wieke en Debbie
Mariella, Wieke en Debbie

Welke personal shopper arrangement past bij jou?

Als fashion professionals weten wij hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Ook weten we dat dit voor iedereen is weggelegd. Een sollicitatiegesprek? Een bruiloft? Weer aan het werk na de zwangerschap? Een fijne outfit zorgt voor zelfvertrouwen en uitstraling. Wie wil je zien in de spiegel? Maak gewoon eens een afspraak. Wij helpen je graag een passende stijl te bepalen en miskopen te voorkomen. Samen gaan we voor samenhang in de kledingkast.

  • Het beste persoonlijke stijl-advies;
  • 100% aandacht;
  • Verrassende combinaties met een kledingstijl die bij jou past;
  • Ontspannen shoppen, want wij nemen het zoeken uit handen;

''Wat een feest! Debbie heeft mij uitstekend geholpen en ik ben erg blij met de kleding die ik heb uitgezocht. Voor herhaling vatbaar.'' J. Pol

Voor elke gelegenheid bieden wij een passende personal shopper aan, welk van de volgende arrangement past bij jou?

Terug naar het arrangementenoverzicht >
 

5K9J6360

No nonsense
Heb je weinig tijd om te shoppen en wil jij je garderobe aanvullen met nieuwe sets? Wij helpen je graag om in een korte tijd prachtige sets samen te stellen, zo ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Boek nu

New you! Be inspired
Ben je toe aan een totale nieuwe garderobe, of vind je het lastig uw eigen stijl te bepalen? Boek dan een “New you! Be inspired” arrangement en laat je verrassen door een van onze personal shoppers.

Boek nu

Business upgrade
Elke ochtend maar weer hetzelfde aan naar je werk? Binnenkort een sollicitatie of net een nieuwe baan? Dan is een “business upgrade” arrangement iets voor jou. Tijdens deze personal shop afspraak word je begeleid in het zoeken naar jouw zakelijke identiteit.

Boek nu

Let’s party
Binnenkort een feestje of huwelijk? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte outfit om te stralen op deze bijzondere dag!

Boek nu