• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Modecheques inleveren

De ontvangen modecheques* en/of waardebonnen kunnen op de volgende manieren worden ingeleverd:

1. Webshop
Vanaf juli 2014 zijn de welkomstcheques en de spaarcheques verzonden met een actiecode. De actiecode is te gebruiken in onze webshop, in het betalingsproces kunt u een actiecode toevoegen. Ook kun je de bon zoals gebruikelijk inleveren in onze winkel.

Mocht je nog een welkomstcheques en of spaarcheque hebben waar geen actiecode op staat, dan kun je deze niet direct met de bestelling op de webshop verrekenen. We kunnen het bedrag wel naderhand terugstorten op jouw rekening. Plaats in dat geval de bestelling en betaal het volledige bedrag en stuur de modecheque naar ons toe. Zodra wij de cheque hebben ontvangen, maken wij het bedrag over naar jouw bankrekening.

Stuur de modecheque met vermelding van het ordernummer, naam van de rekeninghouder en het IBAN-nummer naar:
RINSMA MODEPLEIN
T.a.v. Service
Antwoordnummer 727
8400 VB Gorredijk

Opsturen kan zonder postzegel.

De modecheques en/of waardebonnen worden verwerkt na 14 dagen. De online consument heeft wettelijk 14 dagen om een bestelling te retourneren en/of annuleren.

2. Winkel
De modecheques en/of waardebonnen worden in de winkel direct verrekend met het totaalbedrag van de aankoop. Vergeet niet de modecheques mee te nemen.


* Iedere modecheque en/of waardebon heeft eigen voorwaarden. Deze staan vermeld op de cheque zelf. De voorwaarden kunnen afwijken van bovenstaande mogelijkheden.

Terug naar de klantenservice >