Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Bezorging

Wanneer je op werkdagen voor 20:00 uur een bestelling plaatst, verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog. Als je kiest voor thuisbezorging met DHL, zal je bestelling (in de meeste gevallen) de volgende dag op het door jou gewenste adres afgeleverd worden. Bestellingen die op vrijdag ná 20.00 uur worden geplaatst en bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden dinsdag bezorgd! Zondag en maandag zijn namelijk geen bezorgdagen.

1. Levering door DHL
De bestellingen worden door DHL bij je thuisbezorgd of op een ander door jou aangegeven afleveradres bezorgd. De verzendkosten bedragen €2,95. Indien je de eerste keer niet thuis bent, zal DHL een notitie achterlaten met de vervolgstappen. Vaak komen zij een dag later terug. Ben je ook dan niet thuis, dan brengt DHL de bestelling naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. In dat geval krijg je bericht van DHL. Jouw bestelling blijft maximaal 7 dagen op dit afhaalpunt liggen.

2. Bestelling ophalen in de winkel 
De bestelling kan daarnaast gratis opgehaald worden in de winkel bij de klantenservice. Wij vragen jou de orderbevestiging en identiteitsbewijs mee te nemen, zodat wij de bestelling kunnen controleren. Zonder ordernummer en identiteitsbewijs kunnen we de bestelling helaas niet meegeven. De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. Wanneer de bestelling niet binnen 14 dagen wordt opgehaald, zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen vòòr 20.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag verzonden. Wanneer je ervoor gekozen hebt de bestelling op te halen in de winkel, dan ligt deze de volgende werkdag klaar bij de klantenservice. Via de mail houden wij je op de hoogte van de status van de bestelling. 

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden van je bestelling bedragen €2,95. Afhalen in de winkel is te allen tijden gratis.

Afleveradres kiezen

Je kunt ervoor kiezen de bestelling op een ander afleveradres dan het contactadres te laten bezorgen. Dit kan in het bestelproces worden aangegeven.

Annulering artikelen

Wij behandelen ons online assortiment en voorraad met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling een product niet meer op voorraad is, of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dat geval krijg je hierover meteen bericht en wordt het aankoopbedrag van het artikel binnen 5 werkdagen teruggestort. 

Terug naar de klantenservice >