• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Betaalmethoden

Om je persoonlijke gegevens te beschermen, hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarom zijn dit de mogelijke betaalmethodes:

Betaalmethoden

Betalen met iDEAL
Als je kiest voor "Betalen met iDEAL",  dan betaal je via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen met creditcard
De bestelling kan betaald worden met de Nederlandse creditcards van VISA en MasterCard. Betalen met creditcard kan op een eenvoudige en veilige manier. Het bedrag wordt op een vaste datum van je bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen met PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer je kiest om bij Rinsma Modeplein met PayPal te betalen dan word je bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard.

Betalen met AfterPay
Gemakkelijk & veilig, een extra service van Rinsma Modeplein! Achteraf betalen via AfterPay is eerst op je gemak de artikelen uit je bestelling passen. Na enkele dagen ontvang je een digitale acceptgiro van AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Wij vragen een kleine bijdrage van €2,- voor het risico en de kosten van de financieringsmaatschappij. Voor gasten met een retourpercentage van 70% of hoger, is betalen met Afterpay helaas niet mogelijk. Let op: Betalen met AfterPay is alleen mogelijk bij bestellingen boven €65,-, met een persoonlijk Rinsma account en pas bij de tweede order die je bij Rinsma Modeplein plaatst.

Tijdens de SALE is betalen met AfterPay helaas niet mogelijk. 

BTW
Alle prijzen van de artikelen die op de webshop worden getoond zijn inclusief BTW.

Terug naar de klantenservice >